Kommentarsregler

Kommentarer är välkomna. Jag ser gärna att det jag skriver leder till diskussion och har inget emot kritik och invändningar mot min egen (eller någon annans) position. Det finns dock ett par saker du bör tänka på när du kommenterar:

  1. Undvik personangrepp och liknande otrevligheter.

  2. Håll dig till ämnet. Dvs. det du skriver ska vara relaterat till den ursprungliga texten på ett uppenbart sätt (och inte endast vara något som du “kom att tänka på” som egentligen inte har med saken att göra).

  3. Uttryck dig precist. Dvs. skriv precis vad du menar, så tydligt och otvetydigt som möjligt. Skriv till exempel inte “Det är omöjligt att Gud existerar” om du egentligen menar att Guds existens är osannolik (skriv i så fall det och inget annat).

  4. Var beredd att argumentera för dina påståenden. Om du gör ett påstående så äger du också bevisbördan för det påståendet. Det är ditt jobb att visa att de påståenden du gör överensstämmer med verkligheten.

  5. Låt bli att länk- och citatbomba. Om du använder länkar och/eller citat som substitut för egen respons på det faktiska innehållet i den ursprungliga texten eller i andra kommentarer så kommer din kommentar inte att publiceras.